Saturday, 15 August 2015

BAGAIMANA SAYA TURUNKAN 10 KG DALAM MASA 2 MINGGU

Assalamualaikum hai...

lama sungguh xbersua.. hari ni sy kembali lagi,, 

harini saya nak share macam mana sy boleh TURUNKAN BERAT BADAN dalam masa 2 MINGGU

ye betul hanya dalam masa 2 Minggu sahaja saya dapat turunkan 10KG berat sy..

sebelum ni sy dah cuba bermacam2 produk untuk kurus dari murah hinggalah harga beribu,,,dan pernah masuk ICU disebabkan salah makan produk..sebab terlalu obses nak kurus.. masa tu mmg ALLAHU xtahu nk ckp macam mana... lepas tu sy takut nk cuba produk kurus... takut sgt...
tapi.... suatu hari sy ternampak iklan di fb tentang shaklee yang 100% tanpa bahan kimia 
saya pun pm lah dia dan nak cuba.. mula2 minum berpeluh dia macam ape je..mmg banyak sgt sbb saya ni susah nk berpeluh....tapi bila  saya beli cinch tea dan  jadikan amalan  DETOX mmg mudah sgt berpeluh dudk buat kerja sikit je dah berpeluh...

cara saya detox badan adalah dengan 

CINCH TEA + LEMON + MADU

memang wajib saya minum setiap hari sebelum FITNESS,GYM@KEMAS RUMAH
dengan guide yg betul dari org yg sy beli tu mmg buatkan sy rasa jatuh cinta dengan SHAKLEE
yang penting nak makan apa jenis produk pun wajib sangat dapatkan dari dealer yang bertanggungjwb... jgn beli dengan dealer yg lepas tgn ok...

USUS CLEAR SENANG NAK KURUS

kalau nak kurus memang wajib cuci usus kita terlebih dahalu... sebab usus adalah tempat berkumpulnya segala sisa-sisa makanan kita yg kita makan seharian...

bayangkan dalam satu minggu kita makan macam2 tapi tidak membuang, agak2 apa jadi pada usus kita??

so untuk cleankan usus kita mmg wajib detox supaya usus bersih,, kalau nak thu usus kita bersih adalah apabila kita membuang lebih dari sehari sekali,,,

di bwah ni adalah gambar cinch tea yg sy minum tu mmg best sgt utk sy yg bermasalah metabolisma rendah ni... cinch tea mmg sgt membantu utk menaikkan metabolisma badan seseorang...

























selama 2 minggu sy amalkan detox dengan cinch tea..  and  ini lah hasil yg saya dapati
mula2 sy xperasan pun..ibu yg tegur "eh miraa ko nampak kurus??" sy pun ckp yeke cuba ibu tangkap gmbr... and bila bandingkan diri sy dengan yg dlu mmg berbeza gilerr...dlu masa mak org...skrng macam anak dara(ceh perasan je hahahah) yg paling best adalah semua baju lama2 sy dah boleh sarungkan kembali..mmg seronok sgt...

dan akhir sekali sekrang sy juga jadi SID shaklee dengan hasil guide dry upline sy yg ajar saya cara  permakanan yg betul...dengan cara itulah saya duplicate dan ajar pula pada customer2 saya..
ramai customer sy yg berjaya turunkan berat badan dengan CINCH TEA SHAKLEE

IM YOUR TRUSTED SID
1179182 
SUPERVISOR AMIRA WANA
whatsapp/telegram:0142300612 



2 comments: